Τι λένε Τανιμανίδης και Καμπουρίδης για το Paradox Museum Limassol

Published on: "IN Business news"

Το πιο… παράδοξο μουσείο που συνδυάζει εκπαίδευση και ψυχαγωγία κατέφθασε στη Λεμεσό. Το Paradox Museum Limassol, βρίσκεται στην καρδιά της Μαρίνας Λεμεσού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ όπου θα λειτουργεί επί μονίμου βάσεως.

Πρόκειται για το νέο επιχειρηματικό βήμα των Σάκη Τανιμανίδη και Μίλτου Καμπουρίδη, οι οποίοι μαζί με τις συζύγους τους, Χριστίνα Μπόμπα και Μαρίνα Βερνίκου, βρέθηκαν στην Κύπρο για τα εγκαίνια.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 4 Απριλίου, στην παρουσία της Πρώτης Κυρίας της Δημοκρατίας και άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων, επιχειρηματιών και διασημοτήτων.

Μέσα από τα 50 διαδραστικά εκθέματα, το Paradox Museum Limassol υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες κάθε ηλικίας, μια συναρπαστική εμπειρία.

Το Paradox Museum Limassol είναι μέρος του Paradox Group, που ιδρύθηκε το 2018 και σήμερα έχει παρουσία σε διάφορες χώρες. Η Κύπρος αποτελεί τον 12ο προορισμό, ενώ εντός του 2023 αναμένονται ακόμη πέντε.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του Paradox Museum Limassol, Πρώτη Κυρία, Σάκης Τανιμανίδης, Χριστίνα Μπόμπα, Μίλτος Καμπουρίδης και Μαρίνα Βερνίκου μίλησαν στην κάμερα του InBusinessTV. Δείτε τι δήλωσαν:

Source: "IN Business news"