Κύπριος επιχειρηματίας πίσω από το μουσείο ψευδαισθήσεων που κάνει θραύση στην Αθήνα

Published on: "ToThemaOnline.com"

Ο Κύπριος επιχειρηματίας μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη κατάφεραν να κάνουν την διαφορά με το Museum of Illusions… που μέσα σε δύο μήνες λειτουργίας κατάφερε να συγκεντρώσει 50 χιλιάδες επισκέπτες.

Το μουσείο ψευδαισθήσεων είναι ενα νέο μουσείο, διαφορετικό από τα άλλα που άνοιξε στην Ελλάδα μέσα Σεπτεμβρίου, και κατάφερε να συγκεντρώσει μέχρι την Παρασκευή, 29/11, 50.000 επισκέπτες.

Ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης του Ομίλου της Dolphin Capital και ο γνωστός παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης – οι οποίοι πρόσφατα έγιναν και κουμπάροι – έφεραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων (Museum of Illusions).

Μετά την διεθνή επιτυχία του σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, το ξεχωριστό αυτό μουσείο άνοιξε και στην Αθήνα, στην καρδιά του ιστορικού Κέντρου (Άστιγγος 12), σε ένα κτίριο συνολικής επιφάνειας πάνω από 400 τμ., πάνω από 80 εκθέματα και οπτικά παιχνίδια.

Ο επισκέπτης παραμορφώνεται οπτικά στο δωμάτιο με τους καθρέπτες και αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο στο δωμάτιο που καταργεί τους νόμους της βαρύτητας και της αναλογίας μεγέθους, ενώ μπορεί να βγάλει φωτογραφίες σε κάθε δυνατή στάση. Εντυπωσιακή είναι επίσης η συλλογή ολογραμμάτων, όπου ο επισκέπτης μπορεί να εξετάσει από κοντά κάθε οπτική ψευδαίσθηση.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας, Μίλτος Καμπουρίδης με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ευχαρίστησε τους 50 χιλιάδες που επισκέφθηκαν το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων.

Source: "ToThemaOnline.com"