Διομήδης : Τεράστια η ανάπτυξη της Dolphin Capital Investors

Published on: "ParapolitikaArgolida.gr"

Με πολύ ενδιαφέρον και χαρά παρακολουθούμε την καλπάζουσα ανάπτυξη του ομίλου Dolphin Capital Investors (DCI), ο οποίος είναι ένας εκ των βασικών χορηγών της ομάδας μας. Ο κύριος Μίλτος Καμπουρίδης, ιδρυτής της Dolphin Capital Partners, στην οποία ανήκει η DCI, έχει φέρει τον όμιλο στην κορυφή του παγκοσμίου τουριστικού γίγνεσθαι, καθώς η αγάπη, το πάθος και η τελειότητα πάνω σε αυτό που κάνει, αποτελούν παράδειγμα υψηλών προδιαγραφών, δίνοντας στην Ελλάδα την θέση που δικαιωματικά θα πρέπει να έχει στον διεθνή τουρισμό υψηλού επιπέδου.

Η δραστηριότητα της Dolphin Capital Investors στην Ελλάδα επεκτείνεται σε τουριστικές επενδύσεις σε διάφορα μέρη της χώρας.

Στην Αργολίδα η μεγάλη επένδυση της DCI ονομάζεται Porto Heli Collection και ουσιαστικά αφορά την ανάπτυξη των δύο ήδη υπαρχόντων ξενοδοχειακών μονάδων της εταιρίας, του “Amanzoe” και του “Nikki Beach Resort and Spa”, τα οποία βρίσκονται στο Πόρτο Χέλι. Ταυτόχρονα, μέσα στο 2016 η εταιρία πρόκειται να ολοκληρώσει την επένδυση Porto Heli Collection, με την ανάπτυξη του project «Killada Hills”, το οποίο αποτελείται από ένα ξενοδοχείο 300 κλινών, ένα γήπεδο golf παγκοσμίων προδιαγραφών (18 οπών) και από 400 κατοικίες όλων των διαμετρημάτων.

Η DCI στην Ελλάδα δραστηριοποιείται επίσης στην Κρήτη, όπου ετοιμάζει τρία νέα τουριστικά projects και είναι έτοιμη να προχωρήσει στο project στην Κέα (Τζια), με την ανέγερση ενός μεγάλου πολυτελούς ξενοδοχείου. Η δραστηριότητα της DCI επεκτείνεται βεβαίως και στο εξωτερικό, με τουριστικές επενδύσεις σε Κύπρο, Κροατία, Τουρκία, Παναμά και Δομινικανή Δημοκρατία.

Προχθές μάλιστα, ο κύριος Καμπουρίδης βρέθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία, προκειμένου να εγκαινιάσει το νέο στολίδι του ομίλου στη χώρα, το Amanera.

Η Dolphin Capital Investors στέκεται αρωγός σε ζητήματα κοινωνικής ευθύνης, όπου και όποτε χρειαστεί και βρίσκεται πάντα κοντά στον Διομήδη, από τη χρυσή χρονιά του 2012 έως και σήμερα.

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά είχε δηλώσει ο κύριος Μίλτος Καμπουρίδης σε εκδήλωση του 2012, μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Challenge Cup, είναι μεγάλη τιμή και χαρά για τον όμιλο DCI να ενισχύει προσπάθειες όπως αυτή του Διομήδη, μιας και αρχή του ομίλου είναι να ενισχύει πάντα τους πρώτους, καθώς όπως ο ίδιος νιώθει πρωταθλητής στον τομέα που δραστηριοποιείται, έτσι αρέσκεται να βοηθά ομάδες που είναι πρωταγωνιστές στην κατηγορία τους.

Πριν από λίγες ημέρες, ο κύριος Καμπουρίδης δέχτηκε στα γραφεία του ομίλου το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Τάσσο Χειβιδόπουλο και τον υπεύθυνο Γραφείου Τύπου και Promotion της ομάδας Γιάννη Ηλία, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την αμέριστη συμπαράσταση του ομίλου DCI στον Διομήδη και του δώρισαν αναμνηστικό μετάλλιο και την επετειακή φανέλα των Λύκων. Η συνάντηση έγινε μέσα σε ευχάριστο και θερμό κλίμα, συζητώντας για την πορεία και τους στόχους της ομάδας στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αλλά και με την παρουσίαση των νέων επενδύσεων του ομίλου DCI σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Source: "ParapolitikaArgolida.gr"