Φωτιά στην Αργολίδα: Θα λειτουργήσει πολύ σύντομα το Amanzoe

Published on: "kathimerini.gr"

Οπως εξηγεί, μιλώντας στην «Κ», ο Μίλτος Καμπουρίδης, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Dolphin Capital, η αποκατάσταση των περιορισμένων σε έκταση ζημιών σε εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου καθώς και σε ορισμένα σκίαστρα έχει ήδη ξεκινήσει

  • Ηλίας Μπέλλος

Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας σε δασική έκταση στην περιοχή Κορακιά Κρανιδίου στην Αργολίδα, κοντά στο ξενοδοχείο Amanzoe, οδήγησε στην εκκένωσή του πριν μπουν μέσα οι φλόγες και προκαλέσουν ζημιές στις εγκαταστάσεις. Το Amanzoe έχει προσωρινά αναστείλει τη λειτουργία του μέχρι την πλήρη αποκατάσταση όλων των εν λόγω υλικών ζημιών.

Οπως εξηγεί, μιλώντας στην «Κ», ο Μίλτος Καμπουρίδης, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Dolphin Capital, η οποία έχει αναπτύξει το συγκρότημα και είναι συνιδιοκτήτρια και διαχειρίστριά του, η αποκατάσταση των περιορισμένων σε έκταση ζημιών σε εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου καθώς και σε ορισμένα σκίαστρα έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με την Amanzoe, που διαχειρίζεται το συγκρότημα, η λειτουργία του ξενοδοχείου ανεστάλη από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και οι φιλοξενούμενοι μετακινήθηκαν σε γειτονικά ξενοδοχεία, όπως το Nikki Beach και άλλα, μέχρι να αποτιμηθεί πλήρως η εικόνα και να επανέλθει σε λειτουργική κατάσταση η μονάδα. Παράλληλα, η διαχειρίστρια εταιρεία γνωστοποίησε πως βρίσκεται σε επαφή με πελάτες που έχουν κρατήσεις για το τρέχον και το αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να διευθετήσει τα ζητήματα που ανακύπτουν από την ολιγοήμερη αναστολή λειτουργίας.

Η Amanzoe δεσμεύτηκε για νέα ενημέρωση αμέσως μόλις υπάρξουν νεότερες εξελίξεις. Εκφράζει δε στην ανακοίνωσή της, όπως και η Dolphin Capital, ειλικρινείς ευχαριστίες «στην Περιφέρεια και στις τοπικές αρχές που εργάστηκαν άοκνα για να περιορίσουν τη φωτιά και παρέμειναν στον χώρο ώστε να συνεχίσουν να ελέγχουν την κατάσταση». Επισημαίνεται, επίσης, πως η έκταση της φωτιάς δεν ήταν τόση όση αρχικά εκτιμήθηκε. «Ολες οι κυρίες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου παρέμειναν ανέπαφες, με λιγοστές εξωτερικές ζημιές σε έναν περιορισμένο αριθμό οικίσκων (pavilions), ενώ όλες οι τουριστικές επαύλεις παρέμειναν ανέγγιχτες».

Source: "kathimerini.gr"