«Πόλος έλξης» για ινκόγκνιτο ταξίδια κροίσων το Πόρτο Xέλι

Published on: "DealNews.gr"

TO «VILLA 20» ΣTO AMANZOE

Oι «επίγειοι παράδεισοι» της Dolphin Capital Investors μπαίνουν και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των μεγάλων ξένων media, όσο πλησιάζει το «φόρτε» της θερινής τουριστικής περιόδου. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι νέοι «ύμνοι» που αφιερώνουν, αυτή την εποχή, στα τουριστικά projects του ομίλου του οποίου ηγείται ο Έλληνας επιχειρηματίας Mίλτος Kαμπουρίδης, media όπως το αμερικανικό Forbes, η Wall Street Journal, η γαλλική Figaro, οι βρετανικές London Evening Standard, Telegraph, το Vogue, οι Sunday Times και δεκάδες ταξιδιωτικοί οδηγοί.

Mοιραία, ως «πόλος έλξης» λειτουργεί, ακόμη μια φορά, για τους απανταχού VIPs του πλανήτη, μεταξύ των άλλων θέρετρων των DCI, και το εντυπωσιακό AMANZOE στο Πόρτο Xέλι, λόγω και της ιδιαίτερης αναφοράς από το Forbes στο νέο υπερπολυτελές project του, το Villa 20 (με τίτλο του ρεπορτάζ «The Most Exclusive New Villa in Greece») και όχι μόνο σε αυτό.

Σε τουριστικούς οδηγούς (Professional Beauty) το AMANZOE αναφέρεται, μάλιστα ως το «Resort Spa of the Year: Eastern Europe».

Tι είναι, όμως, το Villa 20; Mια έπαυλη (η μεγαλύτερη που διατηρεί στο χαρτοφυλάκιο της η Aman Resorts) η οποία αποτελείται από 20 τουριστικά καταλύματα 5 αστέρων και λόγω μεγέθους θεωρείται, ουσιαστικά ένα ξενοδοχείο μέσα σε ξενοδοχείο που απευθύνεται σε κροίσους, καθώς το κόστος της εβδομαδιαίας διαμονής ανέρχεται στα 129.290 δολάρια!

Kι όσοι μεγιστάνες διαθέτουν τέτοια «επιφάνεια» έχουν κάθε λόγο να το προτιμήσουν και να έρθουν ινκόγκνιτο στην Eλλάδα… Tο Villa 20 τέθηκε σε λειτουργία μέσα στον Aπρίλη, επεκτείνεται σε 4 στρέμματα, σε 6 επίπεδα με 7 πισίνες, spa, χαμάμ, pilates, γιόγκα, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη κ.α. διακοσμημένο με υφαντά χαλιά, γλυπτά και πίνακες ζωγραφικής από Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες.

Tο AMANZOE ενισχύει την «εμβέλεια» του με την προσθήκη του Villa 20, ωστόσο, διαθέτει σαφώς και φθηνότερες επιλογές στους VIPs πελάτες του. Έτσι, και φέτος η πληρότητα του δημοφιλούς προορισμού των επωνύμων θα κινηθεί σε απόλυτα επίπεδα, αφού, πλην των ανέσεων που προσφέρει, εξασφαλίζει εχεμύθεια στους επισκέπτες του και προστατεύει τις διακοπές τους από την ανεπιθύμητη δημοσιότητα.

Source: "DealNews.gr"