Το Venus Rock θα βάλει την Κύπρο πολύ ψηλά

Published on: "In Business News"

Ως το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο που θα υπάρχει στην Ευρώπη χαρακτήρισε το Venus Rock ο διευθύνων σύμβουλος της Dolphin Capital Investors Μίλτος Καμπουρίδης.

Μιλώντας μετά τη βράβευση του ως “Young business leader” στα IN BUSINESS AWARDS 2010, o κ. Καμπορίδης σημείωσε πως το συγκεκριμένο έργο, που θα έχει τη σφραγίδα της Dolphin, θα βάλει πολύ ψηλά την Κύπρο σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσον αφορά θέματα τουρισμού.

«Πρέπει το τουριστικό προϊόν να είναι ανταγωνίσιμο και να προσφέρεται δώδεκα μήνες τον χρόνο. Το Venus Rock, που θα περιλαμβάνει γκολφ, μαρίνες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και οικιστικές μονάδες μπορεί να προσφέρει αυτό το πακέτο», πρόσθεσε ο κ. Καμπουρίδης.

Το κενό του Άντη

Το βραβείο του κ. Καμπουρίδη, δόθηκε στην μνήμη του Άντη Χατζηκωστή και ο ίδιος ευχήθηκε ότι έστω και για λίγο θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό που άφησε «ο αγαπητός φίλος Άντης. Ελπίζω, πρόσθεσε «να μπορέσουμε και με τη δική μας συνεισφορά αλλά εμπνέοντας κι άλλους να συμβάλουμε σ’ αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον τόπο».

Source: "In Business News"